Adverteer bij ons

Spain Right Now is een website en onroerend goed portal samen met nieuws en artikelen met betrekking tot kopers van onroerend goed, verhuizen naar en wonen in Spanje. De website voorziet makelaars en huizenbouwers van advertenties door middel van een zoekfunctie die wordt gevoed door uw eigen XML-feed.

Naast de digitale marketing via de website worden agenten ook gepromoot via ons sociale netwerk en onze videokanalen. Als aanvulling op onze digitale aanwezigheid biedt Spain Right Now ook een gedrukt en digitaal magazine SPANJE EIGENDOMGIDS dat maakt deel uit van onze groep gewijd aan Spanje. De combinatie van zowel online marketing voor de vastgoedmarkt als print stelt kopers in staat zowel in het buitenland als in Spanje om het huis te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De onroerendgoedgids van Spanje is het ideale media-advertentieproduct omdat het specifiek is ontworpen om te bieden wat mensen nodig hebben vanaf het begin van hun reis, evenals het vinden van hun droomhuis, maar ook voor juridisch advies, interessante artikelen en het bekijken van de nieuwste aanbiedingen van onze makelaars en huizenbouwers.

Onze website/het zoekportaal voor onroerend goed heeft een hoog volume aan webverkeer dat is gericht op de vastgoedmarkt, beschikbaar voor lezers in andere Europese talen gericht op België, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Om te adverteren met SPANJE NU en/of de SPANJE EIGENDOMGIDS, gelieve
mail ons op sales@spainpropertyguide.com
of bel +34 602299523 +44 7498 984177

Neem contact op

Populaire lijsten

Artikelen & Advies

Compare listings

Vergelijken